Вашингтон — Бившият кандидат за президент Ники Хейли каза в сряда,

...
Вашингтон — Бившият кандидат за президент Ники Хейли каза в сряда,
Коментари Харесай

Ники Хейли казва, че ще гласува за Тръмп, въпреки че преди това каза, че той „не е квалифициран“ да бъде президент

Вашингтон — Бившият претендент за президент Ники Хейли сподели в сряда, че ще гласоподава за хипотетичния републикански претендент за президент Доналд Тръмп, даже макар че преди този момент тя го назова " неквалифициран " да управлява нацията.

Хейли, в първата си политическа обществена изява след прекъсването на акцията си, разгласи, че ще гласоподава за Тръмп, макар цялата си интензивна и необятна рецензия към дейностите и характера на обвинявания някогашен президент. Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина, е била дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации в администрацията на Тръмп.

От началото на годината Хейли назова Тръмп „ хладнокръвен “ и „ по-непоколебим от всеки път “. По време на февруарски протест Хейли назова Тръмп " незапознат да бъде президент на Съединените щати ", откакто той избухна против изпратения брачен партньор на Хейли.

„ Ще гласоподавам за Тръмп “, сподели Хейли по време на речта си в сряда в института Хъдсън във Вашингтон, окръг Колумбия. „ Като споделих това, стоя зад това, което споделих в речта си за премахване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР